Designer pareltjes voor in de keuken!

Ja lezers, het is zover. Er zijn tegenwoordig  ook al designer keukenbenodigdheden heden!

Dolce & Gabbana
is een samenwerking aangegaan met Smeg. Samen hebben ze een collectie, De Sicily Is My Love collectie,  vol kleurrijke keukenapparatuur ontwerpen. Een lijn met de kwaliteit van Smeg en de stijl van Dolce & Gabbana. Je kunt het zo gek niet bedenken, ze hebben aan alle keukenbenodigdheden gedacht! Van blender tot mixer en van koffiezetapparaat tot broodrooster.

De Sicily Is My Love collectie brengt een ode aan Sicilië. Dat is niet zo gek wanneer je weet dat zowel Domenico Dolce als Stefano Gabbana in Sicilië zijn geboren. De prints zijn voorzien van bloemen, citroenen, peren en kersen. Het is gebaseerd op de Siciliaanse folklore. Hieronder zie je een aantal items uit de collectie.

Het leek mij wel een te gek idee om een aantal van deze keukenbenodigdheden in huis te hebben, daarom was ik benieuwd naar de prijs. Helaas zijn de prijzen van de collectie nog niet bekend. Wel is bekend dat ze vanaf oktober 2017 te verkrijgen zijn. Ik denk dat ik alvast moet gaan sparen als ik deze geweldige en vooral gekke keukenbenodigdheden in mijn keuken wil hebben!

X VanWiets

Geef een reactie