Mom alarm!

Gisteren was ik op de verjaardag van mijn kleine nichtje. Natuurlijk kreeg ze allerlei leuke cadeautjes, maar ook een geweldig kledingstuk! Ze kreeg een jurk met allemaal ijsjes erop. Echt een gave zomer jurk!

Toevallig was ik eerder die maand met mijn moeder gaan winkelen in Den Bosch en zag ik deze jurk in de etalage van een kinderkleding winkel hangen. We waren opslag verliefd. Ik zei nog tegen mijn moeder: ‘Als ik ooit een dochter krijgen, zou ik haar allemaal van dit soort gekke dingen aan doen!’ Nu is het toeval dat mijn nichtje een beetje gek is en ook nog deze jurk kreeg, dus 1  + 1 = 2.

Omdat ik zo nieuwsgierig was naar wat er nog meer in de collectie van deze geweldige jurk zat, vroeg ik waar de jurk van was. Het was een D&G jurk. Ik moest wel lachen, want mijn nichtje is vier geworden en loopt nu al in een designer jurk … haha! Thuis gekomen ging ik opzoek naar de jurk en de verdere collectie!

En wat ik toen zag … was dat er naast de jurk nog veel meer te leuke dingen waren. Maar er is ook collectie gemaakt ‘mini me‘. Daar staan voor moeder en dochter ongeveer dezelfde setjes op!


Als je  jij net zo’n kindergek als mij bent en ook nog van gekke kleding houdt is deze collectie het einde voor je! Laat je weten wat jij ervan vind?

X VanWiets 

Geef een reactie