GO FOR GOLD!

Leuk dat je weer een blog van VanWiets leest! Deze keer deel ik met jullie mijn favoriete home accessoires van H&M. Op dit moment ben ik helemaal weg van goudkleurige accessoires. Daarom laat ik je mijn 5 favoriete goudkleurige accessoires van H&M zien.

1. Dienblad met spiegelglas (koop hier)

Deze dienblad is echt een ‘eye-catcher’ wanneer er viste bij je op bezoek is. Hoe leuk is het als je drinken of de hapjes serveert op dit dienblad. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om je geliefde te verassen met een ontbijtje op bed, krijgen is ook leuk! Hieronder zie je nog drie opties hoe je het dienblad kunt gebruiken/decoreren.

2. Sieraden kistje (koop hier)

Ik ben al zo lang opzoek naar een mooi sieraden kistje. Toen ik deze zag was ik opslag verliefd. Deze is niet alleen handig, maar ook super mooi. Doordat hij doorzichtig is moet je hem eigenlijk wel netjes houden (doorzichtige dingen werken heel goed voor mij! hahah).

3. Gietertje (koop hier)


Dit gietertje is niet alleen heel mooi, maar ook super makkelijk. Ik heb eigenlijk geen gieter thuis. Dit omdat ik ze ‘foei’ lelijk vind en omdat ik niet weet waar ik hem laten moet. Wanneer ik deze koop hoef ik hem niet ergens weg te kunnen zetten, want  ik hem ook ter decoratie gebruiken of zelfs als vaas! Een win-win-situatie al zeg ik het zelf. Hieronder zie je drie opties hoe je het gietertje kunt gebruiken.

4. Ronde spiegel (koop hier)

Deze ronde spiegel is wel mijn favoriet. Ik vind het bamboe motief in goud altijd zo mooi! Vandaar dat dit mijn favoriet is. Ik zie dit dan altijd gelijk voor me in combinatie met andere mooie spulletjes aan de muur. Zo zou ik deze bijvoorbeeld tussen mijn vlinders, foto’s en hert in hangen. Hieronder zie je nog drie inspiratie opties.

5. Metalen fotolijst (koop hier)

Het fotolijstje heeft mijn favoriete gouden bamboe motief. Deze vind ik mooi in combinatie met anderen fotolijstje. Wel natuurlijk allemaal goudkleurige fotolijstje. Je zou het ook met andere dingen en andere kleuren kunnen combineren, zoals vlinders of dingen die je op vakanties hebt gekocht. Hieronder zie je nog drie inspiratie opties.

Deze te leuke accessoires van H&M zijn een ‘must’ voor het oog. Ik heb je meteen laten zien hoe ik de accessoires zou gebruiken. Ik hoop dat je er wat aan hebt! Laat je me even weten of jij deze accessoires ook leuk vindt?

X VanWiets

Bronnen: H&M en Pinterest 

Geef een reactie