HAPPY FIFTY!

En onze Koning is 50!

Heb je een leuke Koningsdag gehad? Ik ben niet zo’n feestganger, maar ik hou wel van mooie dingen vinden voor een mooie prijs. Daarom ga ik met Koningsdag altijd naar een vrije markt in Eindhoven. Daar doe je mij een plezier mee.

Ook dit jaar ben ik weer naar deze vrije markt geweest. Normaal gaat een vriend van ons ook nog mee, maar dit jaar gingen we samen. Stan opzoek naar gereedschap en ik … ik ging opzoek naar van alles!
Toen we aankwamen stonden er veel meer mensen dan normaal. We gingen onder het genot van wat eten en drinken de markt rond en vonden als snel een sleutelhanger die ik al heel lang wilde. Ik had de sleutelhanger gezien op AliExpress, maar vertrouw de site niet helemaal. Maar nu heb ik hem tegen dezelfde prijs als op AliExpress kunnen kopen, dus dat was mijn eerste mooie aankoop. Jammer genoeg stond er niet veel mensen met gereedschap, dus Stan was mee voor de show … haha! Toen we naar huis wilden gaan liep ik tegen een mevrouw met kleding. Ik zag dat ze mooie merken verkocht, dus ging eens kijken. Toevallig had ze dezelfde maat kleren als mij en kon ik los gaan. Zo kocht ik drie 7 For All Mankind broeken en een Liu Jo broek, een rok van VANILIA, een jurk van RED VALENTINO en een jurk van ANTIK BATIK, een blazer van Elisabetta Franchi en een rokje van Liu Jo uit. Zie hieronder foto’s van mijn gescoorde items.

De buit was binnen, dus konden we naar huis. Als kers op de taart leg er een bon op de auto. Heel fijn…
Daarna zijn we nog naar de moeder van Stan in België gegaan. We hebben daar lekker geborreld en zijn daarna lekker gaan eten en verder borrelen.

Een geslaagde dag met super mooie kleding stukken. Ik ben er erg blij mee en heb nu al zin in de volgende Koningsdag, dan wel zonder boete. Wat heb jij gedaan?

X VanWiets

Geef een reactie