Safety first!

Een van de belangrijkste dingen in je leven is natuurlijk je kleintje of kleintjes. Wanneer het zomer wordt en de zon doorkomt let je extra op. Je smeert je kleintje(s) goed in en legt ze niet vol in de zon. Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk ook wel eens gaan zwemmen met je kleintje(s). Dan is het extra oppassen, want in het water verbrand je extra snel! Daarom ‘safety first’!

Laatst heb ik je zeven super leuke badpakjes voor meisjes laten zien. Deze zijn natuurlijk heel leuk, maar niet echt beschermend voor je kleintje(s). Daarom wil ik je nu leuke extra beschermende zwemkleding voor meisjes laten zien.

1. Ijsjes, koop hier
    Ijsjes, Bijenkorf
2. Hartjes, koop hier
Hartjes, Bijenkorf
3. Roze kat, koop hier
Roze katje, TK maxx
4. Pelikaantjes, koop hier
Pelikaantjes, Bijenkorf
5
. Streepjes met hartjes, koop hier
Streepjes met hartjes, Bijenkorf

Ik hoop dat je deze beschermende zwemkleding voor meisjes leuk vind. Het is misschien iets minder modieus dan een leuk badpakje of bikinietje, maar het beschermt je kleintje(s) wel goed! Dus ik hoop dat je er wat inspiratie van hebt gekregen.

X VanWiets

P.S. Vergeet je niet om deze blog te delen op Facebook? Bedankt!

Geef een reactie