Moederdag!

Elk jaar is het weer een raadsel … wat geef ik mijn moeder dit jaar weer voor Moederdag? Dat zijn voor mij hele grote vraagstukken. Net zoals bij Kerst, sinterklaas, verjaardagen, enz. Als je aan mijn moeder vraagt: ‘Wat zou je graag willen?’ zegt ze ook nog … ‘niks, het is al leuk als je komt’. Op dat moment denk je echt … mam, nou even niet dit antwoord. Geef me inspiratie!

Omdat moeders en in mijn geval (en misschien ook bij jullie) ook broer zo lekker meedenken, geef ik je wat inspiratie! Hieronder staan mijn 5 favoriete cadeaus voor Moederdag 2017.

 1. Skins Cosmetics cadeaubox 
  Je hebt verschillende cadeauboxen. Mijn favoriete zijn de ‘sample set‘ en de ‘skins cosmetics box‘. De ‘sample set‘ bestaat uit 5 geuren, maar eigenlijk is het een soort van cadeaubon. Deze set is €15 euro en diegene aan wie je het hebt gegeven kan zelf naar Skins gaan om een mooi product met €15 korting te kopen. Dan heb je nog de ‘skins cosmetics box‘. Deze box bevat acht travel size en twee fullsize producten van mooi merken. Daarnaast krijg je nog 4 samples van lekkere geuren. De box kost €49 en heeft een waarde van €170. Super om producten uit te proberen en je te laten verassen.
 2. Weekendje of dagje weg 
  Het is altijd leuk om een op een met je moeder een dagje of weekendje weg te gaan. Als je niet weet wat je moet geven, is dit een leuk cadeau. Zeker omdat je er zelf ook nog plezier van hebt! Nee, dat is een leuke bijkomstigheid, maar het biedt wel weer een moment om herinneringen te maken. AANRADER!

  Leuke plekken om naartoe te gaan zijn:
  – Terschelling
  – Parijs
  – Limburg
  – Marrakech
  – Italy

 3. Workshop bij Oogenlust 
  Wanneer je creatief bent en het leuk vindt om met je handen bezig te zijn is dit echt een aanrader. Ga samen met je moeder naar een workshop bij Oogenlust. Het is niet alleen leuk om daar een keer te gaan kijken, want het is daar zo mooi en je wordt daar zo hebberig, maar ze verkopen ook zulke mooie bloemen. Zelf heb ik dit al een keer gedaan. Het was echt heel leuk.
 4. Moederdag filmpje 
  Ik ben Netflix fan! Een van mijn favoriete series op Netflix is ‘Jane the Virgin’. Bij het tweede seizoen op Netflix is een fragment dat het Moederdag is. Jane krijgt een filmpje op haar eerste Moederdag. In het filmpje zeggen alle belangrijke mensen om haar heen waarom Jane zo’n goede moeder is en op het einde zegt haar zoontje ook nog iets.
  Nu weet ik dat een serie een serie is, maar het idee is leuk. Wanneer je handig bent met filmpjes maken of iemand in je omgeving hebt is dit heel leuk om te doen. Moeders waarderen het vaak heel erg als je moeite voor hen doet.
 5. Ballon laten bezorgen
  Kun je deze Moederdag wegens omstandigheden niet aanwezig zijn? Stuur dan een ballon via Greetz naar je moeder. Wanneer ik een pakket bezorger zie, wordt ik altijd helemaal blij. Dus je moeder zal misschien ook wel nieuwsgierig zijn wat er in zo’n grote doos van de bezorger zit. Helemaal leuk als je er een persoonlijke boodschap bij doet.

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven voor Moederdag. Laat je weten wat je je moeder hebt gegeven?

X VanWiets 

Geef een reactie