Stoere tuindecoratie van IKEA!

Elk jaar raak ik geïnspireerd door Linda’s zomerweek. Ik vind die tuin zo gezellig. Elk jaar wil ik dan zo’n tuin gaan creëren in mijn eigen tuin. Jammer genoeg vind mijn vriend dit nooit een goed plan, omdat de zomer dan volgens hem al is afgelopen. Vandaar dat het er nog nooit van is gekomen.

Ik was toevallig op de IKEA site en zag een geweldige rotan stoel. Zo kwam ik weer bij het gevoel van Linda’s zomerweek. Ik dacht dat het misschien een leuk idee was om te kijken hoe je zo’n sfeer in je tuin kan creëren met IKEA spullen. Ik kan je vertellen dat het naar mijn idee is gelukt, oordeel je mee?

Hieronder zie je een collage met daaronder de links naar de artikelen op de IKEA site. Zo kun jij ook zo’n gave tuin bij jou thuis creëren!

Schapenvachtjes: donker bruinbeige en wit, plant: BromeliaLigstoelFauteuil zwart, fauteuil met witte kussens, koeienhuid, kussen met vacht: wit en beige, vleesetende plant, zwarte vaas, ronde vazen (set van 3), decoratie lampjes, vogelkooi, wijnglas, gietercactus en plant: Livistona Rotundifolia.

Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en als je nog een leuke site voor tuindecoratie weet, laat het me weten! Ik ben benieuwd naar je reactie!

X VanWiets

Geef een reactie