Best floats!

Ik ben gek op water. Het eerste wat ik ga kopen als ik op vakantie ga is een luchtbed. De reden hiervoor is omdat ik het heerlijk vind om op een luchtbed in het water te zonnen, maar ook omdat ik anders de zee niet in durf. Normaal kocht ik het goedkoopste luchtbedje van de Action. Sinds de ‘float’ trend ben ik daar een enorme fan van. Zo nam ik afgelopen zomer een donut mee naar Curaçao. En ik kan je vertellen, het is een stuk duurder als een Action luchtbedje, maar dit ziet er veel gezelliger uit!

Als je wilt weten wat voor soort floats er zijn moet je eigenlijk even op google kijken. Toch geef ik hieronder mijn favoriete aan!

1. Blad float, koop hier

2. Schelp float, koop hier

3. Flamingo float, koop hier de roze en rosé 

4. Walvis float, koop hier

5. Popcorn float, koop hier

6. Watermeloen float, koop hier

7. Ananas float, koop hier

8. Cactus float, koop hier

9. Kreeft float, koop hier

10. Bananen float, koop hier

Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook drie gekke floats tegen, zie hieronder.

1. Avocado float, koop hier

2. Bier float, koop hier

3. Oog float, koop hier

Ik hoop dat je een beetje ‘float’ inspiratie hebt opgedaan. Er zijn nog veel meer andere soorten floats, dus ga los op google!

X VanWiets

P.S. Deel je deze blog ook op Facebook? Bedankt!

Geef een reactie