Hartje - VanWiets

LOVE LOVE LOVE!

Lieve lezers,
Ik zat wat rond te neuzen op internet en kwam op Bijenkorf website terecht. Altijd leuk om even op rond te neuzen en vooral heel verleidelijk om iets te kopen. Ik kwam een aantal leuke dingen tegen. Hieronder mijn top 10 producten van de Bijenkorf.

1. KENZO badjas
Kenzo Badjas voorkant - Bijenkorf KENZO badjas achterkant - Bijenkorf
Deze badjas is echt mijn nummer 1 van de Bijenkorf. Ik wil deze al heel lang, maar vind het zoveel geld om aan een badjas uit te geven. Daarom wil ik deze een keer vragen voor mijn verjaardag. Dan heb ik echt een leuk cadeau om te vragen en iets wat ik al heel lang wil. Zelf vind ik de rode, blauwe of bruine kleur van de badjas het mooist. Er zijn meer kleuren van deze badjas.

2. Missoni badserie
Missoni badserie - Bijenkorf
Jullie kennen deze badserie vast. Je ziet ze heel vaak voorbij komen op internet of op foto’s bij BN’ers. Deze badserie staat ook al heel lang op mijn verlanglijstje. Maar steeds als ik ze weer in mijn shopping bag stop schrik ik van de prijs. Daarom blijf ik er voorlopig nog maar even van dromen!

3. BAOBAB kaars
BAOBAB kaars - Bijenkorf
Van deze kaars ruikt je huis heerlijk. De collectie is wel prijzig, maar het is zeker de moeite waard om hem een keer te kopen en ervan te genieten. Ik steek mijn kaars maar af en toe aan, omdat ik het zonde vind als hij op gaat. Het is alleen al een mooi item om in huis te hebben staan en wanneer de kaars op is kun je de pot gebruiken als vaas.

4. FURLA tasje
FURLA tasje - Bijenkorf
Wanneer je (nog) geen CHANEL tas kunt betalen, vind ik dit een goeie optie. Ik heb zelf al een aantal keer op het punt gestaan om deze tas te kopen, maar heb hem op een of andere manier nog nooit gekocht. Steeds blijf ik erop terug komen, omdat ik hem zo tijdloos en mooi vind. Mijn voorkeur gaat uit naar zwart, rood, oranje en leger groen.

5. JANOD scooter loopfiets 
JANOD scooter loopfiets - Bijenkorf
In onze vriendenkring komen steeds meer kleintjes en dus steeds meer kraamcadeautjes. Dat is voor mij geen opgave, want ik vind het leuk om kraamcadeautjes uit te zoeken. En ik vind het leuk om iets te geven waar ze ook echt iets aan hebben en ook voor langere tijd. Dit is wel een duur kraamcadeau en zou ik zelf dan ook niet snel aan iemand geven, maar voor een opa of oma is dit wel een heel leuk cadeau om te geven.

6. DRESS UP BY DESIGN flamingo verkleedpak 
DRESS UP BY DESIGN verkleedpak flamingo - Bijenkorf
Zoals ik net al zei komen er steeds meer kleintjes in onze omgeving en het oudste kleintje in onze omgeving is alweer 7 jaar. Daarvoor hebben we natuurlijk ieder jaar weer een leuk cadeautje nodig. Laatst was een van deze kleintjes jarig en zag ik dit geweldige verkleedpak. Deze is natuurlijk voor een meisje, maar ze hebben ook hele leuke pakken voor jongens.

7. TED BAKER pen 
Ted Baker pen - Bijenkorf
Bij ons in de familie krijg je een mooie pen wanneer je bent afgestudeerd voor je opleiding. Voor mannen is dit heel makkelijk vind ik, maar voor vrouwen niet. Toen ik deze pen zag wist ik dat wanneer ik klaar ben met mijn opleiding ik deze pen graag zou uitzoeken. Echt een aanrader voor iedere vrouw die een mooie pen zoekt.

8. See By Chloé tas
See by Chloe tas - Bijenkorf
Deze tas is zo mooi. Het is geen standaard tas, maar wel een tas die overal bij past. Ik ben echt fan van de kleur en het hengsel.

9. DSQUARED snowboots 

Elk jaar gaan we op wintersport en elk jaar klaag ik over koude voeten. Dit jaar wil ik dit voorkomen door een paar snowboots te kopen. Ik vond er eigenlijk geen een mooi en deze vond ik dan nog wel leuk.

10. Eva Solo theemaker 
Eva Solo theemaker - Bijenkorf
Wanneer je een thee liefhebber bent, dan moet je deze theemaker hebben. Hij ziet er leuk uit en houdt je thee ook nog eens lekker warm. Het is heel simpel. Je doet er kokend water in, een paar blaadjes munt bijvoorbeeld, laat het even trekken en je kunt heerlijke thee drinken.Zelfs mijn vriend is hierdoor thee gaan drinken.

Ik hoop dat ik jullie niet aan het shoppen heb gezet, anders wordt je vriend of man dadelijk nog boos op mij…haha!

Tot de volgende blog!

X VanWiets

Geef een reactie