?

PROJECT GLAZENHUIS

Misschien weten jullie het nog niet, maar mijn vriend en ik gaan verhuizen. Dit willen we al een langere tijd, maar we wisten nog niet waar we wilden gaan wonen en of we een bestaand huis of een nieuw huis wilden.

Door veel te zoeken en te gaan kijken zijn we erachter gekomen dat een nieuw huis voor ons de beste oplossing is. We willen graag vrij wonen en dat lukte niet op de plekken die we eerst in gedachte hadden. Toen we het stuk grond in Moergestel tegen kwamen, wisten we dat dit onze plek was. Een plek die ruim is en mooi weg kijkt.

Veel mensen zullen denken, jullie zijn gek. Nou dat zijn we misschien ook, maar ik denk dat dit het juiste moment is om een huis te bouwen. Ja lieve lezers, je leest het goed. Om een huis te bouwen. We besteden de bouw niet uit, maar gaan zelf bouwen. Dit maakt de uitdaging extra groot, maar ook extra leuk. We stellen onszelf op de proef. En dat is nou net waar ik een kick van krijg. Jezelf uitdagen!

In de aankomende tijd zal ik jullie meenemen op weg naar ons droomhuis. Wanneer ik over ons droomhuis praat noem ik het ‘project glazenhuis’. Dus als ik het heb over ‘project glazenhuis’ dan weet je dat ik het heb over ons droomhuis, wat we zelf gaan bouwen.

Ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn geworden naar ons droomhuis. Hierover later meer! Dus als je niks wil missen over ‘project glazenhuis’ kijk dan gereld op VanWiets en volg VanWiets op Facebook en Instagram!

Tot snel!

X VanWiets 

Geef een reactie