OVER WIETS

Wat leuk dat je een kijkje neemt op www.vanwiets.nl. Je zult je wel afvragen ‘Wie is Wiets?’ Nou dat ben ik. Mijn naam is Wietske Bosman, 22 lentes jong en woon samen met mijn grote liefde Stan en mijn twee honden in het overheerlijke Brabant. Overdag ga ik naar school, maar zodra ik thuis kom wordt ik onrustig. Dat komt doordat ik thuis mijn inspiratie kan laten gaan. Daarnaast zoek ik het hele internet af naar de leukste en mooiste items voor de beste prijs.

Misschien vind je het wel leuk om te weten waarom ik VanWiets ben gestart.  Zoals ik net al zei vind ik het heerlijk om het hele internet af te speuren naar de mooiste en leukste dingen. Veel mensen in mijn omgeving snappen vaak niet hoe ik aan de mooiste spullen voor de mooiste prijzen kom. Daarnaast hoor ik vaak dat mensen weleens zouden willen weten hoe ik aan mijn inspiratie kom. Daarom ben ik VanWiets gestart. Ik wil mensen inspireren en een kijkje geven in mijn leven.

Mijn doel is om mensen in te laten zien dat niet alles duur of nieuw hoeft te zijn. Je kunt er namelijk ook leuk uitzien in tweedehandse kleding of een combinatie van iets duurs met iets goedkoops. Dat is eigenlijk met alles. Zo heb ik in huis kunst gecombineerd met dingen van de Action. Ik kan je een ding vertellen, het ziet er super gezellig uit!

Dus lijkt het je leuk om dagelijks een dosis vol inspiratie van VanWiets te krijgen? Volg dan www.vanwiets.nl, maar VanWiets is natuurlijk ook te vinden op  Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn.

Veel lees plezier en laat je weten wat je van VanWiets vindt en/of wat je graag zou willen weten van mij?

X VanWiets